+36-70/9406135 | kapcsolat@archery.hu     Újra a megszokott rend szerint vagyunk nyitva

+36-70/9406135 | kapcsolat@archery.hu     Újra a megszokott rend szerint vagyunk nyitva

Papp László – Szalonnázó bicska - Agancs nyéllel

Papp László – Szalonnázó bicska - Agancs nyéllel
Papp László – Szalonnázó bicska - Agancs nyéllel
Papp László – Szalonnázó bicska - Agancs nyéllel
Papp László – Szalonnázó bicska - Agancs nyéllel
Papp László – Szalonnázó bicska - Agancs nyéllel
Papp László – Szalonnázó bicska - Agancs nyéllel
Papp László – Szalonnázó bicska - Agancs nyéllel
Papp László – Szalonnázó bicska - Agancs nyéllel

Papp László – Szalonnázó bicska - Agancs nyéllel

Raktáron 5 db
13 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Szokták „úri bicskának” is nevezni. Nagyon hosszú, egyenes vonalvezetésű bicsaktípus.
Elsősorban étkezési célra használják. A penge hegye középen helyezkedik el.
Kimondottan elegáns megjelenésű, tradicionális bicska.

-Teljes hossz: 21,5 cm
-Penge hossza: 100 mm
-Penge vastagsága: 2 mm
-Markolat: szarvasagancs és réz.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
DX jelzésű késeink és bicskáink Papp László debreceni készítő munkái, aki családi vállalkozásában konyhai és ipari késeket készített, majd termékskáláját fokozatosan bővítve tradicionális és modern zsebkéseket, illetve vadászkéseket, vadászbicskákat is. Ezek tervezésénél figyelembe vette a funkció és forma egységét, illetve a vadászok és felhasználók egyedi igényeit. Különös figyelmet fordít a “V” él kiképzésére, hogy az tartós és könnyen fenhető legyen.
A pengék alapanyaga:
– 420-as rozsdamentes acél, melyet KRUPP művek gyárt. Keménységük 55+-1 HRC.
– 440C rozsdamentes acél, melyet a Böhler cég gyárt. Keménységük 59+-1 HRC.
– A kés- és bicskamarkolatok alapanyaga igény szerint szarvasagancs ill. trópusi fák: wenge, paduk, jatoba, mahagóni stb.
-A pengék hőkezelése német technológián alapuló ammónia védőgázas berendezésben történik, ezért minőségük állandó.
Adatok
Google Termék Kategória
3495
Cikkszám
DX12_szalonnazo_agancsnyellel
Tömeg
80,5 g/db