+36-70/9406135 | kapcsolat@archery.hu            

+36-70/9406135 | kapcsolat@archery.hu            

Friedrich Klára - Grál Kehely - Király kehely

Friedrich Klára - Grál Kehely - Király kehely
Friedrich Klára - Grál Kehely - Király kehely
Friedrich Klára - Grál Kehely - Király kehely
Friedrich Klára - Grál Kehely - Király kehely
Friedrich Klára - Grál Kehely - Király kehely
In stock 1 pcs
2 000 Ft
Comparison
To Favourites

“A magyar múlt emlékeinek igazgyöngyeit szétszórták, sárba taposták, újból össze kell gyűjtenünk és megtisztogatnunk. A Grál legenda magyar vonatkozásai is az igazgyöngyeink közé tartoznak.”
A Grállal kapcsolatos alapvető tudnivalók és főként a magyar művek rövid bemutatásán túl ez a könyv pontokba szedi a magyar vonatkozásokat, megoldást kínál a Grál eredetére, a sztyeppei csészetartó szobrokat Grál hordozó jelképeknek tekinti. Mindez gazdag képanyag kíséretében és rovásírással is olvasható."

Recommend
Print
Question about the product
Details

"A kötetben foglaltak az alábbi TARTALOM szerint követhetők nyomon: Bevezető; Általános ismeretek a Grálról; Magyar vonatkozásokat említő szerzők; A Grállal kapcsolatos eddigi írásaim; Magyar párhuzamok, hasonlóságok; Néhány rovásfeliratos szkíta, szarmata, hun, avar edényünkről; A Grál lehetséges ábrázolásai; A Grál szó a magyar király szóból származik; A sztyeppei csészetartó szobrok kezében jelképes Grál kelyhek vannak; Összegzés; A könyv rovásírással; * A kiadványt a Grállal kapcsolatos általános ismeretek és magyar vonatkozások, a szerző feltételezéseinek a források segítségével történő bizonyításai, a rovásírás legfontosabb szabályai és maga a rovásírás iránt érdeklődő olvasóinknak ajánljuk, akik a kötet Összegzés című fejezetében az alábbi idézet figyelembe vételével és megszívlelésével együtt keresik tovább a Grál történetének kifogyhatatlannak tűnő magyar vonatkozásait: “A Jézus előtti Grál hagyomány a szkíták – szarmaták révén egyértelműen köthető a magyarsághoz. Jézus szkíta származása mellett meggyőző érveket sorakoztat fel Zajti Ferenc festő, történész, keletkutató, a Magyar – Indiai Társaság alelnöke. Badiny Jós Ferenc sumerológus pedig a szintén szkíta eredetű pártusok népéből való származására sorol fel bizonyítékokat. Tehát az Utolsó vacsora kelyhe is méltán került a Grál történetébe. Ezt szerettem volna megerősíteni, az érveket szaporítani a párhuzamok felsorolásával, valamint azokkal az észrevételeimmel, hogy a Grál szó a magyar király szóból ered és a sztyeppei csészetartó szobrok kezében jelképes Grál kelyhek vannak. A Grál történetének magyar vonatkozásai kifogyhatatlannak tűnnek, mint maga a kehely… keressük tovább…”

Info
Google Termék Kategória
784
Article No.
ad_konyv_gral_kehely_kiraly_kehely